Jouw iPhone goed verzekerd!

Wij verzekerden de eerste Apple computer al in 1987
Waarvoor ben je verzekerdDirect afsluiten

Jouw iPhone verzekeren voor

N

Onopzettelijk vallen en stoten

 

N

Verkeerde spanning (incl. inductie), blikseminslag en kortsluiting

N

Vocht

 

N

Technische defecten (verlengde garantie)

N

Diefstal en beroving

 

N

Verklaarbaar verlies

 

N

Misbruik van de aansluiting na diefstal

 

In het kort

N

Looptijd van 1 of maximaal 3 jaar

 

N

Vervangend toestel bij schade

 

N

Pick-up & Return met koeriersdienst

 

N

Beperkt eigen risico

 

Apple iPhone verzekering

 

De looptijd van de verzekering voor de iPhone is minimaal 1 jaar en maximaal 3 jaar.

Indien je onverhoopt een schade als gevolg van een extern onheil hebt aan je iPhone, kun je deze rechtstreeks bij Actua melden. Actua zal in de regel je defecte iPhone door een koeriersdienst laten ophalen en na reparatie terugbrengen. Indien je dit wenst, krijg je tevens een standaard leentoestel waarmee je in ieder geval bereikbaar blijft.

Er geldt een wereldwijde dekking; wel zo makkelijk als je jouw iPhone meeneemt op reis.

Bovendien is zowel particulier als zakelijk gebruik gedekt. Er geldt een beperkt eigen risico van slechts € 25,- bij een garantieschade en € 50,- bij een schade als gevolg van een extern onheil. Bij misbruik van de aansluiting geldt een aanvullend eigen risico van € 45,-.

In geval van schade als gevolg van diefstal of verklaarbaar verlies binnen 6 maanden na de ingangsdatum van de verzekering, geldt voor verzekerden of gebruikers jonger dan 25 jaar een extra eigen risico van 25% van het schadebedrag, met een maximum van € 65,-.

Raadpleeg de voorwaarden voor een volledige omschrijving van de dekking.

 

Verzeker nu je iPhone tot een aanschafwaarde van € 1.200, – tegen een maandpremie van € 11,45 (incl. kosten en assurantiebelasting). Vanaf € 1.200, – bedraagt de premie € 12,45 per maand (incl. kosten en assurantiebelasting).

 

iPhone verzekering polisvoorwaarden

 

Schade aan je iPhone ?

Meld hier eenvoudig je schade.

iPhone verzekeringen

 

Over de Apple iPhone

De eerste iPhone werd geïntroduceerd door Steve Jobs in 2007, en was een revolutie in de wereld van smartphones. Het apparaat combineerde een touchscreen display, internetconnectiviteit, en een camera in één compact apparaat. Het was ook de eerste keer dat een consumentenapparaat het mogelijk maakte om apps te downloaden en te gebruiken, via de nieuwe App Store.

In 2008 werd de iPhone 3G gelanceerd, met een snellere internetverbinding en GPS-navigatie. In 2009 kwam de iPhone 3GS uit, met een verbeterde camera en de mogelijkheid om videobellen te doen met FaceTime. In 2010 kwam de iPhone 4 uit, met een groter en helderder display, een verbeterde camera, en een frontcamera voor videobellen.

In 2011 werd de iPhone 4S gelanceerd, met een verbeterde camera, snellere processor, en de introductie van Siri, een spraakgestuurd assistent. In 2012 kwam de iPhone 5 uit, met een groter display, snellere internetverbinding, en een nieuwe connectiviteitstechnologie genaamd “Lightning”.

In 2013 werd de iPhone 5S gelanceerd, met een verbeterde camera, een vingerafdrukscanner, en een nieuwe 64-bits processor. In 2014 kwam de iPhone 6 uit, met een groter display, verbeterde camera, en de introductie van Apple Pay, een mobiele betalingsdienst. In 2015 kwam de iPhone 6S uit, met verbeterde camera’s, 3D Touch, en de introductie van Live Photos.

In 2016 kwam de iPhone 7 uit, met waterdichtheid, verbeterde camera’s, en de introductie van een stereo-luidsprekersysteem. In 2017 kwam de iPhone 8 uit, met een verbeterde camera, snellere processor en inductief opladen. In 2017 kwam ook de iPhone X uit, met gezichtsherkenning, een groter en randloos OLED-display, en de introductie van animojis.

In 2018 kwam de iPhone XS uit, met verbeterde camera’s, snellere processor, en de introductie van de dual-SIM-functie. In 2019 kwam de iPhone 11 uit, met verbeterde camera’s, snellere processor, en de introductie van een nachtmodus voor de camera. In 2020 kwam de iPhone SE (2e generatie) uit, een budgetvriendelijke variant van de iPhone met dezelfde specificaties als de iPhone 8. En in 2021 kwam iPhone 13 uit met nog grotere schermen, verbeterde prestaties en nog betere camera’s.