Jouw MacBook goed verzekerd!

Wij verzekerden de eerste Apple computer al in 1987
Waarvoor ben je verzekerdDirect afsluiten

Jouw MacBook verzekeren voor

N

Onopzettelijk vallen en stoten

N

Verkeerde spanning (incl. inductie), blikseminslag en kortsluiting

N

Vocht

N

Diefstal en beroving

In het kort

N

Scherpe premie

N

Drie jaar lang verzekerd

N

Wereldwijde dekking

N

Beperkt eigen risico

Apple MacBook verzekering

 

Je betaalt éénmalig een scherpe premie en hebt drie jaar lang zekerheid voor het optimaal functioneren van je MacBook. Indien je onverhoopt een schade als gevolg van een extern onheil hebt aan je MacBook, is het een geruststellende gedachte, dat je met deze verzekering gewoon terecht kunt bij je Apple dealer.

Er geldt een wereldwijde dekking; wel zo makkelijk als je jouw MacBook meeneemt op reis. Bovendien is zowel particulier als zakelijk gebruik gedekt. Er geldt een beperkt eigen risico van slechts € 50,- per schade. Raadpleeg de voorwaarden voor een volledige omschrijving van de dekking.

Verzeker nu je MacBook tegen een éénmalige premie voor in totaal 3 jaar vanaf € 149,- (incl. kosten en assurantiebelasting). De exacte premie is afhankelijk van de aankoopprijs (incl. btw). Bereken hier je premie.

MacBook verzekering polisvoorwaarden

 

Schade aan je MacBook?

Meld hier eenvoudig je schade.

Over de Apple MacBook

De MacBook is een laptopcomputer van Apple Inc. De eerste MacBook werd in 2006 geïntroduceerd als opvolger van de iBook en de PowerBook. Het was de eerste Mac met een Intel-processor en de eerste Mac met een geïntegreerd beeldscherm, waardoor de beeldschermkabels en de ingebouwde videokaart overbodig werden. In 2008 werd de MacBook Air geïntroduceerd, een ultra-draagbare laptop met een dunne en lichte ontwerp. In 2009 werd de MacBook Pro geüpgraded naar de huidige Unibody-ontwerp, waarbij de behuizing van een enkel stuk aluminium wordt gemaakt. In 2015, Apple introduceerde de nieuwe MacBook met een 12-inch Retina-display met een geheel nieuw ontwerp en de nieuwste technologieën zoals de nieuwe Force Touch trackpad, en USB-C poort. In 2016 werd de MacBook Pro geüpgraded met de nieuwe Touch Bar, een strip van aanraakgevoelige knoppen boven het toetsenbord. En in 2020, apple introduceerde de nieuwe MacBook Air met de Apple’s eigen chip de M1, de eerste Mac met een ARM-architectuur. Dit was een grote stap vooruit in termen van prestaties en energie-efficiëntie. In 2021, Apple introduceerde de nieuwe MacBook Pro met de M1 chip en nog meer verbeteringen in prestaties en functies.

Kortom, de MacBook heeft een lange geschiedenis van innovatie en verbetering, van de introductie van de eerste Intel-processor MacBook in 2006 tot de recente introductie van de MacBook Air en MacBook Pro met de Apple’s eigen M1-chip in 2020 en 2021. Elk nieuw model heeft geleid tot grotere prestaties, een slanker ontwerp en nieuwe functies zoals geïntegreerde beeldschermen, ultra-draagbare ontwerpen, Touch Bar en USB-C poorten.